Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1023 people
86442 users - nu online: 1023 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 20 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - Mijn nacht als sjeik Omar’s seksslaaf


door David M. Brinks in Films & boeken , 05 juli 2006

This article is also available in English
lengte: 20 minuten


De eerste jaren nadat ik naar de grote stad was verhuisd, bracht ik tijdens de zomer altijd een paar weken in mijn geboortedorp door. Mijn ouders waren dan op vakantie en van mij werd verwacht dat ik op het huis paste. Dit was overigens geen straf, want ik kon dan een beetje bijkomen van mijn studie en de seksuele avontuurtjes die ik toen volop genoot. Een bijkomend voordeel van een verblijf op het land was dat ik Robert een handje kon helpen. Robert was een vriend van mijn ouders en iets ouder dan ik. Hij had aan de andere kant van het dorp een boerderij, die hij van zijn grootouders had geërfd. Zijn vader was namelijk een rasechte avonturier die de hele wereld rondreisde en zich pas op late leeftijd enigszins kon settelen.

Tijdens een van zijn vele reizen was Robert’s vader met een Tunesische vrouw getrouwd. Ondanks zijn tamelijk alledaagse, Hollandse naam had Robert hierdoor een toentertijd zeer exotisch, namelijk Noord-Afrikaans uiterlijk, dat mij vele verhitte rukfantasieën had bezorgd. Ik was er echter zeker van dat hij nooit iets met mij zou willen. Het was algemeen bekend dat hij elke vrouw in het dorp had achterna gezeten. Maar ik stelde me vaak voor dat hij me te pakken zou nemen.
Ik zal dan ook nooit die warme zomeravond vergeten waarop we na een dag hard werken op het land in Robert’s kamer zaten te drinken en te praten en hij ineens zei: “Ik weet een weddenschap die we eens moeten proberen. We gaan kijken wie de meeste flesjes pils in één keer naar binnen kan gieten. Wil je dat proberen?”
“Waarom niet?,” antwoordde ik. Dat was een vergissing. Maar misschien ook niet. “Wat wordt de inzet?”


Hij dacht daar een minuutje over na. “OK. De verliezer moet doen wat de winnaar hem opdraagt te doen. Als ik win en zeg dat je een liter slootwater moet drinken, dan moet je dat ook doen. En als jij wint en me opdraagt alle afwas te doen, dan moet ik dat, helaas, werkelijk doen. OK?”

“OK,” zei ik. Hij greep het eerste flesje bier en hield het boven zijn mond. De pils gutste naar binnen, maar hij morste heel weinig. Daarna was ik aan de beurt. Omdat ik op de soos wel aan dit soort zuippartijen gewend was, lukte ook mij het.

Nadat we allebei vijf flesjes in sneltreinvaart naar binnen hadden gegoten, begon ik me toch een beetje aangeschoten te voelen. Robert zag eruit alsof hij voor eeuwig door zou kunnen gaan. Ik had kunnen weten dat ik het van een kerel als hij nooit had kunnen winnen. Na het zesde pilsje moest ik opgeven.

Robert lachte me niet uit, maar grijnsde geil. “Jij hebt verloren!,” riep hij uit.
“Vertel mij wat, verdomme! Wat moet ik doen?”
Mijn vraag hing afgrijselijk lang in de lucht voordat hij met een antwoord kwam en toen hij dat eindelijk deed, dacht ik dat ik hem verkeerd had begrepen.

“Maak m’n kistjes open,” commandeerde hij. “Doe ze uit.”
“Wat?!”
“Doe ze uit. Jij hebt verloren.”
Ik kon toen niets anders doen dan de veters van zijn schoenen los te maken en die uit te trekken. Mijn vingers trilden, maar het lukte. Zijn voeten roken zweterig, sterk, als mannenvoeten.

Voordat ik weer achterover kon gaan zitten, beet zijn stem me opnieuw toe. “Dat deed je goed, David. Je vindt het wel lekker om dat te doen, hè?”
Ik wist niet wat ik moest antwoordden. Ik hád het lekker gevonden.
“Ik weet wel wat jij lekker vindt. Ik kan nog wel wat anders bedenken dat je lekker vindt.”
Ik wilde wegrennen. Maar ik moest blijven. Zijn ogen staarden me strak aan. “Kom hier!,” zei hij. Ik verroerde me niet. “Kom hier, zei ik!” Ik deed een stap naar voren. Hij greep mijn pols ruw vast en legde mijn hand stevig op zijn kruis en wreef die erover heen.

Door de stof van zijn spijkerbroek kon ik iets groots voelen, iets dat langer en harder was dan ik tot dan toe had meegemaakt. Ik schrok er een beetje van, maar hij bleef mijn hand eroverheen wrijven totdat ik dat uit mezelf deed. Ik voelde de dikte, de kracht. Zijn pik wilde achter de knopen vandaan.
Robert kreunde en greep plotseling mijn nek met zijn andere hand en smakte zijn lippen krachtig op de mijne. Ik stribbelde tegen, kneep mijn lippen dicht, maar hij dwong ze met zijn tong open en liet die in mijn mond naar binnen glijden. Hij was vastberaden, hardnekkig. Ik gaf me over. Dit voelde veel te lekker om tegen te stribbelen. Ik kuste hem intens terug. Ik was zijn bezit geworden.

Hij rolde me op de vloer op m’n rug, en ging daarna bovenop me liggen. Langzaam en kwellend bewoog hij zijn opgezwollen kruis over mijn eigen stijve terwijl hij ondertussen tegen me bleef praten: “Ja David, schatje. Je kan ’m voelen, hè? Je hebt hem groot en hongerig gemaakt.

Daar houdt hij van. Ik heb vijfentwintig centimeter, David. Wil je die vijfentwintig centimeter niet pijpen, David? Ik wed dat je dat kan. Ik wéét dat je dat kan! Ik ben een paard, David. Een hengst!”

Ondertussen waren zijn bewegingen krachtiger geworden en kwam zijn adem met stoten. Ineens stopte hij en ging op mijn buik zitten en bewoog zijn handen over mijn tepels, waar hij toen hard in kneep. “Heb je weleens eerder een echte man gezien, David? Van zo dichtbij?”
“Nee,” fluisterde ik bedeesd.“Kijk dan maar goed.” Hij deed de knopen van zijn gulp een voor een open. De eikel van zijn pik kwam uit z’n spijkerbroek te voorschijn en in het schemerlicht van de avond leek die zo groot als een vuist. Hij was paars en opgezwollen. Mijn hart ging tekeer als een repeteergeweer. De rest van zijn pik kwam uit z’n jeans te voorschijn en was haast even dik als de eikel. Het leek er bovendien op dat vijfentwintig centimeter nog een lage schatting was. Robert’s stijve pik stond haast rechtop en het topje van z’n eikel kwam boven z’n navel uit. Ik schrok me het lazarus en vroeg me verwilderd af wat hij me met dat monster aan kon doen.
Hij grijnsde als een wildeman terwijl hij met beide handen aan z’n pik rukte. “’k Heb je gewaarschuwd, David,” zei hij. “Ik geloof dat je er nog een paar centimeter aan hebt laten groeien door er met die grote ogen naar te kijken. Je weet wat hij wil dat je doet, toch? Hij wil zich een tijdje begraven in die nauwe, natte keel van je, en dan wil hij zeker ook nog iets anders!”


“Wat!?” vroeg ik.
“Dat zul je wel merken,” zei Robert. “Dat zul je zeker héél snel merken.”
Toen stond hij op en omklemde mijn lichaam met zijn lange benen. Ik lag daar maar, verbluft door Robert’s verandering. Ik voelde me overal verdoofd. Mijn tepels tintelden waar hij erin geknepen had. Hij liet zijn spijkerbroek op z’n enkels vallen, stapte eruit en schopte hem weg.

Zijn lichaam zag er beter uit dan ik ooit had kunnen dromen. Zijn benen waren stevig, lang en goed geproportioneerd. Ze gingen over in een slank, perfect middel dat uitliep in een brede borstkas. Zijn borstspieren leken uit steen gehouwen. Maar het beste van alles was zijn opgezwollen pik die recht omhoog stond. Ik merkte dat ik daadwerkelijk mijn lippen likte.

“Op je knieën, David,” beval hij. “Het is etenstijd.”
Ik deed wat hij me had opgedragen en hij kwam nog iets dichterbij zodat zijn grote apparaat tegen mijn gezicht stootte.
Het leek nu nog groter te zijn. Een romige traan van zaad parelde uit de opening van z’n eikel. Robert kwam nog dichterbij en door alleen maar met zijn heupen te bewegen liet hij zijn pik over mijn hele gezicht glijden, waardoor hij z’n voorvocht over mijn wangen, mijn oogleden, mijn gesloten lippen en zelfs mijn oren verspreidde. Ik kon zijn wilde en sterke geur ruiken, en dat zorgde ervoor dat mijn eigen pik vocht tegen de gevangenschap in mijn broek. De hitte van de nacht was plotseling met duizend graden gestegen.

“O, verdomme, joch!,” kreunde hij. “Je gaat zóóó goed worden. Ik had je al tijden geleden moeten komen halen. Open je mond, David. We gaan dit hééél langzaam aanpakken.”
Ik keek naar hem op en probeerde te zeggen dat ik bang was, dat ik het niet zou kunnen. “Robert, ik... ik kan ’m niet pijpen. Hij is te... te groot.”
“Nee dat is-ie niet, David. Hij is precies goed. En als je keel misschien een beetje te nauw is, dan maakt m’n liefje die wel iets ruimer.”

Hij wachtte niet op mijn antwoord. Met beide handen greep hij mijn haar en drong z’n enorme eikel mijn mond in. “Lik ’m,” beval hij. “Zuig ’m. Ja... ja...! Daar houdt hij van!” Robert had z’n hoofd achterover geworpen en keek naar het plafond; hij hoefde niet te zien wat hij aan het doen was. Hij begon een beetje met zijn heupen te bewegen, waardoor zijn eikel tussen mijn lippen heen en weer bewoog. Ik deed wat hij zei dat ik doen moest en tamelijk snel dacht ik dat ik er de slag van kreeg - zolang als hij maar niet probeerde verder te gaan.

Maar dat deed hij wel. Heel langzaam begon hij me steeds meer van z’n vijfentwintig centimeter te voeren. Al snel omvatte ik de helft van z’n paal tussen m’n tong en gehemelte. Ik wilde kokhalzen maar zag kans door te gaan.

“Man, David, dit is geweldig,” zei hij. “Pappie’s pik wil dat je hem helemaal verorbert. Ik weet dat je dat kunt. Je moet het gewoon. Haal door je neus diep adem en houdt die in.” Zo gauw ik dit had gedaan, begon hij de rest van zijn pik centimeter voor centimeter mijn keel in te schuiven.

“Ontspan je. Je moet je ontspannen. Zie je, je neemt hem al. O ja! Hij zit er helemaal in. Helemáál, David!”
En hij zát er inderdaad helemaal in. Robert’s krullerige schaamhaar kietelde in mijn neusgaten. Toen moest ik ademhalen en trok hij zijn pik dus iets terug. Maar daar gleed hij alweer opnieuw naar binnen. En opnieuw. En opnieuw.Robert kreunde en steunde en vloekte binnensmonds, en zijn pik leek nog dikker en groter te worden, en zijn lichaam verstrakte.
“Sorry, David,” zei hij. “Je mag m’n zaad nog niet hebben. Nog niet. Dit is alleen maar een opwarmertje, jong.” Hij trok z’n paal uit m’n keel. Een draad melkachtig vocht parelde op het topje van z’n pik en viel op mijn knie. Ik schoof het met m’n vinger op en slurpte het naar binnen. Ik wilde meer en Robert wist dat.

“Langzaam aan, David. Je zult nog wensen dat ik in je keel was klaargekomen voordat ik genoeg heb gehad.” Hij bracht zijn gezicht vlak voor het mijne. We kusten elkaar misschien wel vijf minuten lang terwijl hij zijn handen over mijn blote rug en over de rondingen van m’n kont liet glijden. Hij kneedde mijn billen hardhandig en betastte met ijzeren vingers de hitte van het denim tussen mijn benen. Dit was zo’n heerlijk, zo’n elektrisch gevoel. Zijn bedoelingen werden meer dan duidelijk.

“Je kont voelt zo geil, David. En zo strak. Pappie gaat die kont in brand zetten.”
Hij pakte me bij m’n hand en voerde me naar de slaapkamer. Hij deed het grote licht uit, stak een paar kaarsen aan, en draaide zich in het zachte, gouden licht weer naar me toe, knoopte mijn spijkerbroek open en deed hem uit.

“Ga op bed liggen,” beval Robert. Dat deed ik. Hij gebruikte zijn tanden om m’n sokken uit te trekken, en pakte toen de tenen van mijn linkervoet en stopte die in z’n mond. Ik had het gevoel dat ik tegelijk moest lachen en huilen, zo intens was het genot. Mijn bescheiden vijftien centimeter stond rechtop tegen mijn buik en wilde als een razende in actie komen. Maar ondanks de opwinding was ik ergens in mijn achterhoofd hartstikke bang voor wat hij met me van plan was.


Hij wilde me neuken - met die boomstam! Ik kon dat niet toelaten, of mijn darmen zouden helemaal in puin geramd worden. Met z’n hoofd tussen mijn voeten, keek Robert naar me op en glimlachte.

“Je hebt begrepen wat pappie wil, is ’t niet, David? Ik wist dat je het zou begrijpen. En ik zal ervoor zorgen dat je het heerlijk vindt, ik zorg dat je erom schreeuwt en bedelt. Wat wil ik, David? Vertel het pappie eens...”

Zijn starende blik had me willoos gemaakt. “Je... je wilt... je wilt... me... neuken. Maar hij is te groot. Ik pijp je wel klaar. Dat deed ik toch behoorlijk goed, niet?”
“Het spijt me, jochie. Ik moet je neuken. Ik moet ’t. Je kont ziet er zo strak en lief uit, en hij wil gewoon mijn vijfentwintig centimeter voelen, hij smeekt erom. Je weet dat dat zo is.”

Hij gebaarde dat ik aan het eind van het bed moest gaan liggen, met mijn hoofd over de rand. Hij omklemde me opnieuw en ditmaal gleed zijn gezwollen paal gemakkelijker mijn keel in.
“Zorg ervoor dat-ie lekker glad en glibberig wordt,” beval hij. “Dat maakt het alleen maar makkelijker! O shit, David! Je leert zo snel, jongen! Zuig..., zuig..., zuig...! Lik m’n ballen! Neem ze in je mond! Jezus Christus!”
Eindelijk gleed hij uit m’n mond. Mijn keel en lippen waren gehavend en deden zeer. Maar ik genoot ervan - genoot ervan dat zijn reusachtige pik in me gestoten werd. Ik kon er geen genoeg van krijgen.
En toen ontsnapte hij me, de fantasie die ik al een paar jaar over Robert had. “Stop ’m er weer in, Robert. Ja, je grote Arabische pik in mijn keel. Je Berberpik - ik wil ’m.”

Robert liet geen ogenblik voorbijgaan om in mijn fantasie mee te gaan. “Dat klopt, David. Ik ben je dappere Arabische hengst en de zwepen liggen klaar. Ik ben sjeik Omar en jij bent een blank soldaatje dat slaaf is gemaakt en deze grote Arabische pik in je blanke slavenkontje wil.” Terwijl hij op het bed klom, ging hij door: “Sjeik Omar gaat je hardhandig pakken, bleekscheet.”
Nu was er geen weg terug meer. Ik wist dat ik mijn kont moest overleveren aan de grootste pik die ik tot dat moment had gezien.

“Doe je ’t voorzichtig, Robert, goed?,” smeekte ik.
“Omar doet heel voorzichtig. Hij wil z’n blanke soldatenslaafje toch niet beschadigen?”
Robert draaide zich naar het nachtkastje en pakte een grote pot glijmiddel, die hij naast zich op het bed legde. Terwijl ik op m’n rug lag, ging hij op z’n knieën tussen mijn benen zitten. Ik keek hem met angstige opwinding aan. Zijn pik was zo lang dat hij boven de mijne, die op mijn buik lag, uitstak. Plotseling wilde ik van het hele avontuur afzien en draaide met mijn heupen in een poging weg te rollen.
Robert greep mijn heupen beet en hield me vast tot ik weer stil lag en zei: “Nee-nee, jochie. Deze Arabier is nog niet eens begonnen. Binnen een paar ogenblikken laat je Omar zijn paardje berijden, laat je hem dit cavaleriepaardje temmen.”
Robert deed de pot glijmiddel open en haalde er een grote klodder van het vette spul uit. Die begon hij langzaam op zijn opgezwollen, donkere paal te smeren. Zijn mond stond een beetje open en het puntje van z’n tong kwam er een stukje uit. Zijn ogen stonden wijd open en staarden, staarden op me neer.

Plotseling moest ik gewoon zijn pik aanraken. Ik stak m’n hand uit en gleed er langzaam over zijn lul mee heen en weer. Ik werd geil van het gevoel van het stijve vlees in m’n hand. Terwijl ik zijn pik masseerde, begon Robert met z’n middelvinger tegen m’n hol te duwen. Eventjes wilde het de indringer niet toelaten, maar toen ontspande ik me en gleed de vinger helemaal naar binnen.

“Is dat een lekker gevoel, soldatenjong?,” vroeg Robert. “Is het lekker om mijn vinger in je reet te voelen? Wil je iets meer, iets groters? Omar neukt je nu met twee vingers. En nu zijn het al drie vingers! Het is zo heet daar binnenin. En strak. Jáááá! Wacht maar tot ik mijn grote paal je kont inschuif, jongen. Sjeik Omar’s grote, geweldige tentpaal.”

Plotseling waren de vingers niet meer genoeg en smeekte ik: “Ik heb het nodig, Arabische heerser. Ik heb... ik heb uw tentpaal in mijn kont nodig.”
“Zeg alsjeblieft, slaafje. Smeek erom!”
“O ja, sjeik Omar. Alstublieft. Neuk me alstublieft met uw grote bruine pik. Doe ’t.”
“OK! Daar komt-ie!”

Robert tilde mijn benen op z’n schouders, stak drie vingers in mijn kont en draaide die hardhandig rond. Ik deed mijn ogen dicht en een tijdje voelde ik niets. Toen voelde ik de enorme eikel als een pistoolloop tegen mijn samengetrokken hol drukken, eisend binnengelaten te worden.

“Áááááá!,” gromde Robert en de enorme eikel floepte m’n hol in. Ik kon een schreeuw niet onderdrukken. “Gewoon ontspannen, kleintje,” zei hij. Ik deed m’n best me te ontspannen en al spoedig werd de pijn iets minder. Robert liet de eikel van zijn paal precies na de eerste sluitspier een tijdje rusten en wachtte tot ik eraan gewend was.Toen begon hij zijn heupen een paar centimeter vooruit te bewegen, en toen een paar centimeter terug - en heel langzaam. Terwijl hij me alleen met z’n eikel neukte, fluisterde hij tegen me: “O kindje... O David, dit is zo’n warm en lekker en nauw gevoel. Ik heb al zóóó lang je kont wijd open willen splijten. Zo lang! En nu ben ik dat aan het doen! Sjeik Omar is bezig je te neuken, David-kindje.”
Hij stopte met de bewegingen voor- en achteruit en begon met voorzichtige cirkel-bewegingen, nog steeds alleen met de vuist van z’n pik. De pijn was verdwenen. Ik wilde alleen nog maar gevuld worden, en gevuld, harder en harder.
“Ik wil hem helemaal, Omar!,” schreeuwde ik. “Je hele grote, harde tentpaal in mijn kont. Alstublieft, o alstublieft! Ram ’m er helemaal in!”
Ik deed mijn ogen open en Robert glimlachte naar me. Hij hief mijn benen nog verder omhoog, en hield ze met zijn handen onder mijn knieën vast.

“Je krijgt hem er echt heus helemaal in,” zei hij. “Je kont is zo geil en nauw en heet.”
Met die waarschuwing duwde hij zijn pik voor meer dan de helft mijn diepte in, trok hem er weer uit, en stootte vervolgens zijn hele paal naar binnen en liet ’m daar zitten terwijl zijn zwarte schaamhaar tegen mijn dijen schuurde. Ik voelde me helemaal gevuld en helemaal veilig met die eindeloze lul die in de richting van mijn amandelen werd gestoten. Ik begon met mijn kont op de knuppel te draaien terwijl Robert hem helemaal in me liet zitten.
“O shit... o jochie,” kreunde Robert. “David, je bent de allerbeste. Het slavenjongetje neemt mijn hele pik - helemaal! Ik ga je nu echt neuken, David. Omar gaat dat wilde, hete landje stevig omploegen. Hoe voelt dat, jochie?”

Robert was me nu echt aan het doorneuken. Hij tilde me op zodat ik alleen nog maar op m’n schouders rustte en zijn pik stootte in mijn kont en probeerde de beste en diepste hoek te vinden. Ik keek omhoog en zag een spiegel aan het plafond die me niet eerder was opgevallen. Ik kon de krachtige spieren van zijn benen en zijn kont zien, die samentrokken als hij zijn paal diep naar binnen stootte; en zich dan weer ontspanden als hij z’n pik bijna naar buiten trok om hem vervolgens weer in me te rammen.
“Hij vult me helemaal, geile krijgsheer,” steunde ik. “Neuk me voor eeuwig. Kom op en geef me alles wat je hebt. Óóóó, Omar!”
Robert was nu werkelijk aan het beuken. Hij was gestopt met de lange, langzame bewegingen en neukte me in plaats daarvan met woeste, korte stoten, en beukte luid kreunend zijn pik in me. Als hij zijn paal zo diep mogelijk in me gestoten had, stopte hij soms en duwde en draaide hem in elke richting.

“Ik ga je houden, Davidje. Dit is de wildste en geilste neukpartij van m’n leven.”
Robert neukte me voor meer dan anderhalf uur en in elk denkbare positie: op m’n buik, op de vloer, tegen de muur, op handen en voeten, op m’n rug, op m’n zij. Toen zijn stoten nog krachtiger en wilder werden, alsof ik de laatste kont was die hij ooit zou neuken, wist ik dat hij op het punt stond klaar te komen. Hij had me weer op mijn rug gelegd, en hij hielde mijn benen wijd uit elkaar boven zich terwijl hij zijn keiharde lid nog dieper in me boorde. Zijn neuken leek op een op hol geslagen motor. Ik begon aan mijn eigen, op springen staande pik te rukken, en hij haalde supersnel adem.
“O mijn God, David-lief! Ik kan het in m’n ballen voelen koken, ik ben klaar om je vol te spuiten met heet Arabisch zaad, met sjeik Omar’s zaad! Óóóóó... hier... hier komt ’t, ’t komt, soldatenslaaf! HET KOMT!”

Hij ramde hem er nog één keer helemaal in en vond het diepste, geheimste deel van me, en hield zich toen helemaal stil, zijn hele lichaam verkrampt van genot. Ik voelde mijn eigen sperma in mijn pik omhoog komen en spoot een krachtige straal. En toen kwam hij in m’n kont klaar, en ik kon de hete vloeistof in me voelen rondkolken.
Toen hij zijn verslappende pik uit me trok, voelde ik me leeg, verloren. Hij boog zich voorover en drukte zijn lippen op de mijne.

“Je bent nu van mij,” zei hij. En ik wist dat dit waar was.
De volgende ochtend al schoor hij al m’n schaamhaar en het haar van m’n billen af, zodat ik nog gladder en toegankelijker zou zijn. De rest van die zomer bracht ik weinig tijd in het huis van m’n ouders door, maar was meestal bij Robert, die na deze ene keer, net als ik, duidelijk nog niet genoeg had. Omdat het een warme zomer was mocht ik alleen een kort afgeknipte camoeflagebroek en kistjes dragen, zodat hij me gemakkelijk kon nemen als hij zin had. En dat was vaak... Een keer nam hij me op zijn motor zelfs mee naar een cruisepark in de stad, waar hij me voor het oog van zeker een dozijn opgewonden mannen tegen een boom keihard neukte. Hij was toen ook niet de enige, maar dat is een ander verhaal...
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Short Story - Mijn nacht als sjeik Omar’s seksslaaf-


Reactie van Toine dd. 23 juli 2006
Ik wilde dat ik dat slaafje was.


Reactie van top20 dd. 06 juli 2006
***** that ass
wow so good :evil:


Reactie van ariel dd. 08 oktober 2006
helemaal mijn fantasie!!!met Roberto Malone in de rol als sjeik............


Reactie van bottem4you dd. 26 oktober 2009
als 100% bottem is dit mijn verhaal.zo genomen,genaaid en gedekt te worden is eindeloos.Neuk me zelf wel eens met een 20 cm.en 5 cm doorsnee zwarte lul. hij gaat tot de ballen erin. maar niets zo lekker als een echte stijve penis die hard op je instoot en daarna met 'n machtige loeiharde stoot je dekt.z'n zaad overbrengt in jou.mmmmmmmmmmmmm


GERELATEERDMEER VAN DAVID M. BRINKSMEEST GELEZEN VAN DAVID M. BRINKS

Short Story - Mijn nacht als sjeik Omar’s seksslaaf

David M. Brinks, in Films & boeken op 08 juli 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media