Back to Top
Donderdag 02 Jul
86447 users - nu online: 1037 people
86447 users - nu online: 1037 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 5 min. Printervriendelijke Pagina  
Gay & City - What's in a Blow Job?


door Borissov in Uitgaan & Reports , 22 juni 2006

This article is also available in English
lengte: 5 minuten


De waarheid is, dat ik dat weekend geil was. Ik kleedde elke aantrekkelijke voorbijganger op straat uit met mijn goed ontwikkelde geestesoog. Zoals het liedje luidt, ik was op zoek naar snelle liefde en ik wilde die snel. Op zaterdagmorgen ging ik bij Nick langs voor een kop koffie. Terwijl ik van mijn schuimige cappuccino nipte, staarde ik uit het raam, nog steeds een oogje op het begeerlijke verkeer houdend. “Er zijn veel Amerikaanse toeristen in de stad,” zei Nick. “Goed dan...,” ik speurde de straat nog een keer af, “let’s go and GET some!”

Toen was er die gozer op Gaydar met wie ik mezelf had zitten ophitsen. Maar dat leidde tot niets. Ten eerste, hij had een vaste vriend. O, tussen haakjes, vind je het niet gewoon geweldig als mensen op Gaydar meedelen: “Uitsluitend op zoek naar seks want ik heb de persoon met wie ik de rest van m’n leven wil delen al gevonden. Hij is gevat, romantisch, lief, intelligent, vertederend, opwindend, ongelooflijk.” Ik ben dan altijd verrast! En ten tweede, hij begon een van m’n minst geliefde discussies: wie in bed wat gaat doen. Klinische discussies zoals deze maken me altijd vermoeid. Bovendien is het zinloos daarover met me te debatteren. Ik ben de doener tijdens de daad. Punt uit.


Op zaterdagavond was de house-warming party van The Godfather, waar ik de hele week al naar had uitgekeken. De feesten van The Godfather zijn altijd op een onconventionele manier verrassend. Ik bezocht het evenement met Richard, met wie ik een jaar geleden een paar keer afspraakjes heb gehad en toen tamelijk abrupt niet meer zag.

En de eerste persoon die ik bij het betreden van het huis van Godfather tegen het lijf liep was Rolf - een man met wie ik die maand twee keer wat had gehad, maar in wie ik om onverklaarbare redenen m’n interesse had verloren. Daar stond ik dus met de belichaming van twee ten einde gekomen date-avonturen.

Ik besteedde de eerste twintig minuten van de avond met tussen de twee te maneuvreren, probeerde als het ware verontschuldigingen te maken voor mijn ontrouwe date-patroon. (Of is ontrouw daten op zichzelf al een oxymoron?) Ik produceerde de ongelooflijkste beschaafde glimlachjes. Ik schonk drankjes voor hen in. Ik maakte complimentjes over hun kleding.

Er stond een lange rij voor het toilet. Geen ongewone gebeurtenis in het huis van Godfather. De jonge en spontane homo’s die daarbuiten rondlopen, houden ervan om naar het feest te gaan als het een bepaald stadium heeft bereikt en zich daar uit te leven.

Wat mijzelf betreft, ik wilde alleen maar pissen. Achter me in de rij stond Trevor die ik een tijdje terug één keer had geneukt. Toen het eindelijk mijn beurt was, glipte hij met me mee naar binnen. “Niets dat ik niet al eerder heb gezien,” straalde hij me ontwapenend toe. Wat doet ’t er ook toe, dacht ik. Hij wilde waarschijnlijk z’n drugs nemen terwijl ik aan het pissen was, wat ik prima vond. De badkamer leek zelf op een kristallen miniatuurpaleis. Er was overal glas - op de muren en het plafond.

Ik probeerde uit alle macht te pissen, maar het lukte niet omdat ik me van Trevor’s aanwezigheid bewust was. Hij dribbelde rond, en bekeek zonder aandacht de nagelvijlen en shampoo’s die aan het eind van de badkuip neergezet waren. Wat is hij hier binnen eigenlijk aan het doen, begon ik me af te vragen.
“Ik kan niet pissen,” zei ik.
“Dat komt omdat ik hier ben,” antwoordde Trevor en voordat ik er erg in had, werd mijn pik door een goddelijke sluier van warmte omgeven: zijn hongerige, gedienstige mond. Schalkse pretlichtjes dansten in z’n ogen, terwijl zijn handen mijn Calvin Klein’s verder naar beneden deden.

Ik genoot ervan! De pure ondeugendheid van de situatie, het gestolen moment van genot, de mensen die in de rij voor de deur stonden te wachten. Het was een meesterwerk van een pijpbeurt, uitgevoerd met de intuïtieve vaardigheid van twee partners in de misdaad.

De caleidoscopische weerspiegeling van hem in de spiegels terwijl hij neerknielt en me afzuigt, maakte me ogenblikkelijk opgewonden. In feit raakten zowel ik als mijn ego behoorlijk opgewonden.We gingen ons te buiten aan een paar andere snelle activiteiten en de spiegels aan de muur weerkaatsten ze naar ons terug in een door wodka-nevel omgeven diashow.

Bij het verlaten van de badkamer keken de mensen in de rij ons vragend aan en grinnikten.
“Ik dacht dat je geen drugs meer gebruikte.”
“Alleen bij speciale gelegenheden,” was mijn goed gerepeteerde antwoord.

Na dit onverwachte hoogtepunt vertrokken de belichamingen van mijn twee beëindigde date-avonturen als op afspraak. Het feest liep langzaam ten einde. En toch was ik nog steeds geil! Ik had geen zin me vast te klampen aan de medeplichtige uit de badkamer aangezien ik wist dat ik de zaken moest laten voor wat ze waren.Forceer het niet, geniet gewoon van de opwindende fellationele herinnering. Dat ziet er op papier goed uit, maar hoe blijf je daar trouw aan als geile jonge homo. “Forceer het niet, forceer het niet,” bleef ik tegen mezelf herhalen, terwijl ik... naar de Cockring fietste. Ik kwam, zag en vertrok, allemaal binnen een tijdspanne van vijf minuten. Klaarblijkelijk was mij mijn hoogtepunt van de avond al verleend en moest ik het koesteren.

Bij het verlaten van de Cockring draaide een Spaanse toerist zich naar me om en zei: “O, jij ziet er verrukkelijk uit!” Ik glimlachte. Toen pauzeerde hij, keek me doordringend aan en vervolgde: “Eigenlijk was ik niet eerlijk. Je ziet er verdomd verrukkelijk uit!” Ik glimlachte opnieuw verlegen. Waaraan had ik deze tweede traktatie te danken!? En toen wist ik het. Als je een pijpbeurt wordt verleend wanneer je die het minst verwacht, is dat magie. En die magie had nog steeds zijn uitwerking op me.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BORISSOVMEEST GELEZEN VAN BORISSOV

Gay & City - What's in a Blow Job?

Borissov, in Uitgaan & Reports op 25 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media