Back to Top
Zaterdag 04 Apr
86426 users - nu online: 983 people
86426 users - nu online: 983 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Innovatieve mode voor eeuwige nomaden van Bruuns Bazaar


door Bernardo van Eekhout in Mode & Lifestyle , 14 juni 2006

This article is also available in English


Voor de man die niet bang is om de wereld te verkennen en die krijgt wat hij wil, is er het kledingmerk Bruuns Bazaar. Innovatieve mode uit Denemarken. Dit kledinglabel heeft een grote groep fans in de Scandinavische landen. Opgericht in 1995 door de broers Teis Bruun en Bjorn Bruun en anno 2006 in meer dan dertig landen vertegenwoordigt. Bruuns Bazaar staat voor een samensmelting van klassieke elementen verpakt in een modern jasje. Voorzien van veel persoonlijke aandacht.

Voor de herencollectie van 2006 is de eeuwige nomade het uitgangspunt. Dat vertaalt zich in een avontuurlijke collectie. Met voor ieder facet van het leven van de Bruuns Bazaar man een bepaald type kledingstuk; uiteenlopend van scherp gesneden pakken tot sportief gestreepte jerseytruien. Items die onderling met elkaar kunnen worden gemixt om zo een eigen en individuele look te creëren. Het hierbij behorende kleurenpalet loopt van rozetinten naar rood en turquoise en eindigt in meer neutrale tinten zoals wit en beige. Hoog tijd dat ook de Nederlandse nomade zich in deze kleding laat zien.


========================
Sports Fashion

Le Coq Sportif


Het logo van Le Coq Sportif roept een aantal associaties op, namelijk: eigenzinnig en trots. Trots en met de borst naar voren gestoken laat Le Coq Sportif zien waar het merk voor staat: sportieve elegantie. De geschiedenis van het merk beslaat bijna een eeuw. Dit Franse sportmerk pur sang wordt anno 2006 omarmd door liefhebbers van retrodesign. Voor hen, maar vooral ook voor fervente tennisliefhebbers brengt Le Coq Sportif dit seizoen twee speciale collecties tennisschoenen. Een hommage aan de tennisspelers Arthur Ashe en Yannick Noah, met wie dit merk een band heeft. Beiden winnaars van grote toernooien. Al sinds 1993 heeft Le Coq Sportif een speciale Arthur Ashe-collectie. Op de zijkant van de tennisschoenen staat zijn naam in sierlijke schrijfletters geschreven. Deze sportschoenen zijn echte tennisklassiekers door de combinatie van wit glad leer en klassieke sportkleuren zoals rood en groen.De Arthur Ashe Off-court is uitgevoerd in zwart glad leer, het logolipje achterop de schoen in goud. De Arthur Ashe Prestige is uitgevoerd in roomwit/blauw ruw leer en doet terugdenken aan de tijd dat tennis nog als een elitesport werd gezien. Yannick Noah werd ooit gespot door de tennislegende Arthur Ashe. Met zijn opvallende verschijning was Noah één van de grote tennissterren van de jaren tachtig. Ook hij werd jarenlang door Le Coq Sportif gesponsord. De schoonheid van de Yannick Noah tennisschoenen spreekt voor zich: klassieke lijnen, subtiele bies op de zool en Le Coq Sportif in sierlijke schrijfletters op de zijkant. Uitgevoerd in denim, wit/fuchsiaroze en wit/groen.GERELATEERDMEER VAN BERNARDO VAN EEKHOUTMEEST GELEZEN VAN BERNARDO VAN EEKHOUT

Innovatieve mode voor eeuwige nomaden van Bruuns Bazaar

Bernardo van Eekhout, in Mode & Lifestyle op 17 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media