Back to Top
Zaterdag 04 Apr
86426 users - nu online: 1010 people
86426 users - nu online: 1010 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Short News


door Redaktie in Algemeen , 12 juni 2006

This article is also available in English


Sauna Blue River op donderdagavond goedkoper voor jongeren

Sauna Blue River in Den Haag is een van de meest complete en luxe herensauna’s van Nederland, waar een persoonlijke sfeer en hygiëne hoog in het vaandel staan. Naast de sauna-faciliteiten biedt Blue River diverse extra’s die een saunabezoek nog gevarieerder en prettiger maken. Zo kunnen bezoekers tijdens hun rustperiode plaatsnemen in een in oosterse sferen ingerichte lounge, of genieten van een door de kok smakelijk bereide maaltijd.


In de sfeervolle bar worden naast een lekker kopje koffie ook diversen gezonde sappen en alcoholhoudende dranken geserveerd.
Onlangs is Sauna Blue River op de tweede en derde etage uitgebreid met een hammam en een darkroom, zijn er cabines bijgekomen en is er een vernieuwde filmzaal.
Bovendien kunnen jongeren tot en met 25 jaar tegenwoordig op donderdagavond voor een entree van slechts 12,50 euro van alle faciliteiten gebruik maken. Uiteraard zijn op deze avond ook alle andere mannen van harte welkom.
Sauna Blue River is gevestigd Valkenboslaan 181-191, 2563 CT Den Haag.

‘Brokeback Mountain’ beste gay-film

Tijdens de GLAAD Awards in New York werd Brokeback Mountain tot Beste Gay Film uitgeroepen. Regisseur Ang Lee ontving een staande ovatie en was erg vereerd: “Eindelijk een prijs die daadwerkelijk iets betekent. Brokeback Mountain heeft geholpen de wereld te veranderen.” De jaarlijkse prijzen van de “Gay & Lesbian Alliance Against Defamation” werden voor de zeventiende keer uitgereikt. De afgelopen jaren ging de award naar Bend It Like Beckham en Kinsey.


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Short News

Redaktie, in Algemeen op 15 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media