Back to Top
Zaterdag 04 Apr
86426 users - nu online: 1017 people
86426 users - nu online: 1017 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Amerikaanse homo’s gemolesteerd op St. Maarten


door Redaktie in Algemeen , 04 juni 2006

This article is also available in English


Twee medewerkers van de Amerikaanse televisiemaatschappij CBS zijn op het Caribische eiland St. Maarten door een groep mannen in elkaar geslagen in wat de slachtoffers als een homovijandige aanval beschrijven. Een televisiestation in Miami berichtte begin april dat Richard Jefferson, een producer bij CBS Nightly News, en zijn vriend Ryan Smith, producer en onderzoeker bij 48 Hours, werden aangevallen toen ze een populaire bar verlieten, nadat ze al eerder op de avond in de club een aanvaring met de mannen hadden gehad. De agressors beschimpten de twee mannen met homofobe opmerkingen en sloegen hen met een bandenlichter

De twee mannen werden met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis overgebracht. Jefferson was ernstig aan zijn hoofd en rug gewond, terwijl Smith een schedelbreuk en mogelijk neurologisch letsel heeft. Beiden zijn na een eerste behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Miami. Een dokter aldaar verklaarde dat Smith moeilijk kan spreken en waarschijnlijk ook moeite met lopen zal hebben.
Jefferson uitte zich naderhand zeer kritisch over het optreden van de politie op St. Maarten. Volgens hem hadden werknemers van de club zonder succes geprobeerd de politie te alarmeren, en ook na een telefoontje van Jefferson uit het ziekenhuis kwam er niemand langs om een verklaring op te nemen.
Jefferson vertelde dat hij vijftien jaar lang een trouw bezoeker van St. Maarten was, maar dat het “geen vriendelijk eiland meer is.”


Commentaar:
Re: Amerikaanse homo’s gemolesteerd op St. Maarten-


Reactie van bertus55 dd. 04 juni 2006
agressie wordt erger. dit komt ook door intolerantie zie actie van bush. de regering moet daar tegen optreden. maar die houden zich niet thuis.


GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Amerikaanse homo’s gemolesteerd op St. Maarten

Redaktie, in Algemeen op 07 juni 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media