Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1016 people
86442 users - nu online: 1016 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 6 min. Printervriendelijke Pagina  
Short Story - De zwijgzame saunabezoeker


door David M. Brinks in Algemeen , 31 maart 2006

This article is also available in English
lengte: 6 minuten


Een tijdje geleden schreef ik over mijn eerste seksuele ervaringen met m’n schoolvriend Jan. Hoewel Jan en ik na die eerste keer nog jarenlang met elkaar hebben gesekst, was hij al snel niet meer de enige. Vooral nadat ik mijn ouderlijk huis had verlaten en naar de grote stad was verhuisd, kon ik er geen genoeg van krijgen, ik lustte er wel pap van. Ik raakte verslaafd aan de spanning van onbekende lichamen en het ongewisse vooruitzicht hoe ik aangepakt zou worden.

Zo krijg ik nog altijd een tintelend gevoel dat zich over mijn hele lichaam verspreidt als ik denk aan de dubbele sauna die onderdeel uitmaakte van een sportschool waar ik aan het eind van de jaren zeventig een paar maanden werkte.

Hoewel het geen echte homo-sportschool was, werd hij uitsluitend door mannen bezocht. Naast de fitness-ruimte bevonden zich achter elkaar de twee saunahokken. Ze hadden alle twee een houten deur met een erg klein raampje, zodat ze erg donker waren als het licht erin uit was. Maar gewoonlijk waren de lichten aan, natuurlijk. Dat wil zeggen, in de eerste sauna. Dat was de sauna waar de meeste sporters na hun training heen gingen om de pijn weg te zweten die het gevolg van hun oefeningen is. De gozers zatten daar maar een beetje grappen te maken en elkaar te plagen, waarbij de favoriete plagerij bestond uit opmerkingen over wie net naar de tweede sauna was gegaan. De waarheid was namelijk dat, ondanks alle grappen, er een druk verkeer bestond tussen de eerste en de tweede sauna.

Deze tweede sauna had een warme uitstraling en die was niet alleen het gevolg van de hitte van de verwarming; de gozers waren er uitermate vriendelijk.
Ik herinner me dat ik op een dag nadat ik een tamelijk lange afstand had gejogd, naar deze tweede sauna ging. Ik was toen begin twintig, had een slank en strak lichaam, kort geknipt blond haar, lange wimpers en was uitgerust met dat onlesbare verlangen naar seks met mannen. Het was er binnen donker. De bezwete, naakte lichamen van zes mannen waren aanwezig, die verspreid op de in twee rijen boven elkaar gebouwde banken zaten. Ik ging op een van de bovenste banken zitten en liet me doordringen met de hitte.

Na een tijdje kwam er een man binnen - een beetje ouder en iets groter dan ik, en met een prachtig gespierd lichaam. Ik kan me nog steeds zijn schouders herinneren, hard als de ronde knoppen op ouderwetse bedstijlen, en zijn biceps. In het snel minder wordende licht van de dichtgaande deur, ving hij mijn blik op en staarde hij terug. Ik had hem al eerder op de sportschool gezien en zijn lichaam van een afstand bewonderd. Hij had bruine ogen, die me veelbetekenend aankeken.
Hij ging naast me zitten en nam achteloos nota van mijn stijve pik. (Ik had de eigenschap in een enigszins opwindende situatie heel snel een erectie te krijgen.) Hij stak zijn hand uit en begon mijn stijve te strelen. Ik deed hetzelfde bij hem.Al snel zoekt hij met een vinger de weg naar mijn kont en het duurt niet lang of hij laat hem helemaal naar binnen glijden. Mijn pik is ondertussen zo keihard dat het haast pijn doet, omdat mijn seksuele gevoelens me volledig overmeesteren als een man mijn hol bevoelt. M’n kontgat is gewoon het allergevoeligste deel van mijn lichaam, en het wordt volledig de baas als een man besluit om er op een geile manier mee te spelen. We zweten allebei behoorlijk, dus het kost hem niet veel moeite snel meer vingers naar binnen te laten glijden. Ik ga ondertussen door met het bevoelen van zijn uiterst forse pik.

Tot mijn verbazing staat hij ineens op. Hij gaat vlak voor me staan, tilt mijn benen met zijn armen omhoog en stoot zijn pik in mijn kont. Hij begint me te neuken en te neuken en te neuken. Het soppende geluid van zijn pik, die hij in en uit mijn kont ramt, maakt me botergeil. Ik ben er zeker van dat de mannen die nog in de sauna zitten het geluid dat we maken moeten kunnen horen. De deur gaat een paar keer open; elke keer valt er een lichtbundel naar binnen waarbij hij zijn pik uit me laat glijden. Maar hij stoot hem weer naar binnen als de deur dicht is gevallen. Het is iedere keer zo’n heerlijk gevoel als hij weer bij me binnendringt.

Na ik weet niet hoelang, horen we de eigenaar van de sportschool met sleutels rammelen en luid roepen dat het saunagedeelte gaat sluiten. Ik vrees dat onze tijd voorbij is, maar als we de sauna verlaten, pakt hij me bij m’n hand en voert me met een kort “Kom!” door de kleedkamers mee naar een metalen trap die naar een verwarmingsruimte in de kelder blijkt te leiden. Ik wist niet eens dat deze trap bestond, want hij is verborgen achter de laatste rij kluisjes in de erg grote kleedkamer waar zeker twintig rijen kluisjes zijn.

Hij brengt me onder de trap. Het is er donker en de vloer is vies en vochtig. Ik twijfel een beetje, maar hij gebiedt me mijn handdoek op de vloer te leggen en erop te gaan liggen. Gedwee doe ik wat hij zegt. Hij tilt mijn benen weer op zijn schouders en gaat bovenop me liggen. Zijn lange, dikke, iets gebogen pik is nog nat en zweterig, en mijn kont is nog glibberig van het zweet en z’n straaltjes voorvocht en het zweet van de gozers die voor mij op de bank in de sauna hebben gezeten. Zijn pik glijdt dit keer heel gemakkelijk in me en hij begint weer te neuken, eerst nog langzaam en teder maar al snel ruiger en sneller. Net als ikzelf wanneer ik ren, is hij duidelijk in voor het lange-termijn-werk en hij ziet kans zijn tempo vol te houden alsof er geen begin en eind is aan de beurt die hij me geeft. Hij neukt en neukt en neukt.Het vocht van de metalen pijpen van de verwarmingsinstallatie druppelt op mijn lichaam neer. Ik word door deze kerel zowat de vloer in gestoten, maar tezelfdertijd maakt zijn keiharde pik mijn binnenste ontzettend heet. Ik voel me bemind en veilig. Na me helemaal doorgeneukt te hebben, komt hij eindelijk klaar. Hij spuit zijn vocht in me en als hij na een tijdje zijn pik uit me laten glippen voel ik z’n sperma uit m’n kont druipen. Als hij vervolgens een paar vingers in m’n kont steekt, kom ik ook klaar. De eerste straal spuit over mijn hand en komt terecht in de vieze poeltjes verwarmingsolie achter me, de rest landt op mijn gezicht en borst. Hij blijft nog even op me liggen terwijl mijn zaad langzaam over mijn lichaam naar de vloer druipt en ik het laatste vocht uit m’n eikel knijp.

Dan staat hij op, draait me vliegensvlug op mijn buik en geeft me een paar harde tikken op m’n billen, waardoor ik me alweer stijf voel worden. Na me nog een vluchtige kus op m’n mond gegeven te hebben, snelt hij echter de trap op en is verdwenen. Ik blijf nog een tijdje uitgeput en tevreden liggen en hoor boven me de jongens hun kluisjes open en dicht doen. Uiteindelijk sta ik ook maar op om naar de douches te gaan. Ik weet niet eens hoe mijn zwijgzame dekhengst heet en ik heb hem ook nooit meer in de sportschool gezien. Maar ik houd van hem omdat hij me heeft geleerd welk genot je aan een werkelijk anonieme, keiharde neukbeurt kunt beleven. En die les heb ik sindsdien veelvuldig in de praktijk gebracht.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik
GERELATEERDMEER VAN DAVID M. BRINKSMEEST GELEZEN VAN DAVID M. BRINKS

Short Story - De zwijgzame saunabezoeker

David M. Brinks, in Algemeen op 03 april 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media