Back to Top
Zaterdag 04 Jul
86447 users - nu online: 923 people
86447 users - nu online: 923 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:lengte: 16 min. Printervriendelijke Pagina  
Kort Verhaal - Een opwindende Zomermiddag


door David M. Brinks in Films & boeken , 24 januari 2006

This article is also available in English
lengte: 16 minuten


Ik denk niet dat ik ooit de eerste keer zal vergeten dat ik seks met een andere man had. Het was de mooiste ervaring die ik in mijn leven heb meegemaakt. Het was in de zomer van 1977. Ik had net het eindexamen van de middelbare school gehaald en ik wist zeker dat ik homoseksueel was. Ik had mij vaak liggen afrukken terwijl ik over sommige klasgenoten fantaseerde en na de gymles moest ik moeite doen om niet te openlijk naar de billen en pikken van sommige sportieve jongens te staren, als die zonder enig gevoel van schaamte naakt onder de douche gingen. Ik had ook wel eens stiekem een exemplaar van de Marcel of de Ami gekocht, waarvan de foto’s en vooral de verhaaltjes me ongelooflijk opwonden. Maar ik wist niet hoe ik met andere jongens in contact moest komen zonder de kans te lopen dat ze me zouden uitlachen, of misschien wel in elkaar slaan. En toen schoot het toeval ineens te hulp.

Aangezien ik in die tijd een uitgebreid dagboek bijhield, kost het geen enkele moeite mij deze eerste ervaring weer voor de geest te halen en ik zal proberen hem zo precies mogelijk op te schrijven. De lezer moet wel bedenken dat mijn seksuele inwijding plaatsvond in de tijd dat aids nog niet bestond en er dus ook niet met condooms geklungeld hoefde te worden. Het was wat dat betreft een zorgeloze tijd.

Die zomer vroeg mijn schoolvriend Jan of hij een paar weken bij ons thuis kon logeren omdat het niet goed ging tussen zijn ouders en een scheiding zelfs in de lucht leek te hangen. Hij wilde gewoon niet in de buurt zijn als het gescheld en geschreeuw weer eens begon. Mijn ouders stemden erin toe om hem te helpen en een paar weken werd de hele zomer. We werden tijdens die maanden erg goede vrienden - zo goed als ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Jan had me verteld dat hij als bijbaantje bij een boomkwekerij had gewerkt en zijn lichaam was daarvan het bewijs. Hij was ongeveer één meter tachtig lang, blond, had blauwe ogen, en een slank maar goedgebouwd lichaam. Ik was ook slank, maar verkeerde niet in zo’n goede vorm als hij. Ik was dus jaloers op zijn aantrekkelijke uiterlijk en gezondheid uitstralende lichaam. Toen mijn ouders ontdekten dat hij ervaring met het onderhoud van bomen had, zinspeelden ze erop dat onze eik wel een snoeibeurt kon gebruiken. Ze gingen voor een week de stad uit en Jan beloofde dat karwei tijdens hun afwezigheid te zullen afhandelen.

Toen ik de volgende dag wakker werd, was Jan al opgestaan en in de achtertuin bezig met touwen, katrollen en een kettingzaag. Het leek erop dat hij precies wist wat hij deed. Binnen een paar minuten was hij klaar om te beginnen. Ik opperde dat ik graag wilde toekijken terwijl hij bezig was en hij antwoordde dat dat prima was. Hij stond daar bij de voet van de boom, gekleed in een flannellen shirt en een spijkerbroek maar blootvoets. Hij gaf er de voorkeur aan geen schoenen aan te hebben als hij in een boom klom, vertelde hij, omdat hij dan alles beter onder controle had. Met de touwen in één hand en de kettingzaag in de andere, klom hij met zijn lange, slungelige benen snel de boom in, klaar om één van de takken die over het huis hingen af te zagen. Hij wist inderdaad precies waarmee hij bezig was. Hij zaagde zeven takken af en geleidde die met zijn touwen zodat er geen een op het huis viel.Nadat hij met succes de klus had geklaard, klom hij naar beneden, zette zijn gereedschap op de grond en leunde naast mij tegen de muur van ons huis. Ik had een fles bier meegebracht die hij gretig accepteerde. Terwijl hij het bruine vocht naar binnen goot, bekeek ik hem steels en zag dat hij zijn flanellen overhemd had opengeknoopt. Zoals hij daar stond, met de hitte van de dag om hem heen, zag hij er verdomd sexy uit. Zijn borstspieren waren stevig ontwikkeld en zijn lichaam onder zijn hemd was haarloos, met uitzondering van een streepje dons dat van zijn welgevormde navel naar zijn spijkerbroek liep. Zijn kruis was goed gevuld en hij had een lekker, jongensachtig kontje dat niet te overzien was.

“Bedankt voor het bier, David,” zei hij, terwijl hij de fles naast mijn voeten zette. “Jongen, geloof me, boomtakken afzagen is hard werken geblazen. Ik ben blij dat ik dat niet vaak meer doe.”
“Het leek er verdomd veel op dat je precies wist wat je aan het doen was,” antwoordde ik. “Ik wou dat mijn lichaam net zo goed in vorm is als dat van jou. Als dat zo was, zou ik het misschien ook wel kunnen.”
“Jouw lichaam zit uitstekend in elkaar, maak je daarover maar geen zorgen. Ik zou je alles over het snoeien van bomen kunnen leren, als je dat werkelijk wilt.”

Toen ik instemmend knikte, zei hij: “OK. Maar dat is iets voor later, laten we nu maar naar binnen gaan. Ik vind het veel te warm hier buiten.”
Binnen gekomen, plofte Jan op de bank neer. Pas toen drong tot me door dat hij de hele tijd naar mijn kruis had zitten kijken. Ik vroeg wat er aan de hand was.
“Niets.”
“Kom op, Jan, je kunt het vertellen. We zijn tenslotte goede vrienden en ik zal echt niet boos worden om wat je zegt.”
“Beloofd?” vroeg hij.
“Padvinderserewoord.”
“Goed,” begon hij, “OK. Maar je moet beloven dat je niet gaat lachen.”
“Beloofd!”

“Altijd als ik dit soort werk doe, zoals het snoeien van bomen of werken in de tuin, word ik ontzettend geil. Van het trillen van de zaag terwijl ik op een tak lig, krijg ik altijd een stijve.”
“Daar hoef je je niet voor te schamen,” meende ik, terwijl ik naast hem op de bank ging zitten. “Ik word ook geil, alleen niet van het snoeien van bomen.”
Jan keek me nu recht aan en zijn blauwe kijkers vertelden me duidelijk wat hij wilde. Met zijn linkerhand deed hij zijn hemd verder open, daarna likte hij zijn vingers en begon met zijn tepels te spelen.
“Ik heb wel gezien hoe je naar me keek als we bij het meertje onze zwembroek aantrokken,” zei hij met een geile grijns.
Hij had gelijk. We waren ’s nachts wel eens naar een meertje in de buurt geweest om nog wat te zwemmen. Meestal kleedden we ons daar om, en hoewel het donker was had ik toch een paar keer kans gezien een blik op zijn goedgevormde pik te werpen.


“Ben jij homo?” vroeg ik.
“Ach, weet niet. ’k Denk het wel,” verklaarde hij. Tegelijkertijd ging zijn andere hand naar mijn jeans en begon hij mijn harde pik door de denim heen te bevoelen.

‘Verdomd, Jan, dat is verdomd lekker,’ zei ik. En dat was ook zo! Ik was verbaasd over het magische gevoel dat hij teweeg bracht. Binnen een paar minuten had hij mijn broek open gemaakt en speelde hij door m’n slip met m’n keiharde pik.

‘Ik heb je eigenlijk vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen willen afzuigen, maar ik kreeg nooit de kans dat te zeggen,’ bekende Jan.

Mijn hoofd draaide. Al die tijd had ik naar dit brok mannelijkheid gekeken, verhit dromend over wat mogelijk zou zijn. En nu was hij meer dan bereid in actie te komen.
‘Doe het, Jan,’ zei ik, ‘pijp die pik van me.’

Hij greep onder de elastische band van mijn slip en begon aan m’n pik te trekken. Die was zo stijf als hij nog nooit was geweest en het voorvocht was een uitstekend glijmiddel. Ik deed mijn kont een beetje omhoog zodat hij mijn spijkerbroek naar beneden kon trekken en er beter bij kon. Nadat mijn broek op mijn enkels hing bleef hij mijn pik onder mijn slip betasten, terwijl hij me steeds op mijn buik en borst kuste. Plotseling floepte mijn pik boven het elastiek van mijn slip uit en begon hij de eikel te likken. Tjezus, wat had hij een geile mond. Toen trok hij langzaam mijn slipje naar beneden en begon mijn hele pik te likken. Eenmaal bevrijd van het katoenen omhulsel sprong mijn stijve rechtop, precies gericht op zijn wachtende mond.

Jan begon me met volle overgave te pijpen, waarbij hij de hele tijd mijn ballen en kont bevoelde. De sensatie die ik voelde was er een waarover ik alleen maar had gedroomd. Andere vrienden hadden wel eens verteld over zulke dingen als een pijpbeurt, maar ik had nooit voldoende lef gehad om het bij iemand te proberen, laat staan om iemand mij te laten afzuigen. Natuurlijk had ik erover gefantaseerd hoe het zou zijn met een paar van mijn vrienden, maar Jan was degene over wie ik het vaakst had gedroomd. Ik had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn!

Ik kon maar een paar minuten van zijn fantastische mondactiviteit verduren voordat ik mezelf van binnen voelde samentrekken. Ik voelde in mijn ballen dat ik ging klaarkomen. Ik zei dat tegen hem want ik dacht dat hij het karwei misschien met zijn hand wilde afmaken. Maar in plaats daarvan begon hij nog veel fanatieker te pijpen en zorgde er al snel voor dat ik spoot alsof het sperma uit m’n tenen kwam. Mijn pik bewoog heftig in zijn gulzige mond en een stroom zaad spoot z’n keel in. Hij slikte het allemaal door.
Nadat ik was klaargekomen, lieten z’n lippen mij langzaam vrij, waarbij hij een beetje slurpte.
‘Jochie, wat ben jij een geilbak,’ zei hij met een grijns op z’n gezicht.

Ik keek naar Jan’s kruis en zag dat hij ook zo hard als cement was geworden. Zijn bobbel was zo gegroeid dat z’n spijkerbroek uit de naden leek te barsten. Het was nu of nooit, dacht ik. Ik stak mijn handen naar hem uit en begon zijn borstkas te strelen. Terwijl ze door het openstaande flanel gingen, kon ik op zijn haarloze buik de hitte van zijn lichaam voelen. Ik begon met z’n tepels te spelen, en boog me voorover om eraan te zuigen. Voordat ik het wist waren ze stijf in m’n mond.‘Ik denk dat ik het je eerder had moeten zeggen,’ zei Jan. ‘Maar ik was geil op je vanaf het moment dat ik je zag.’
‘Ontspan je... en geniet ervan.’
Ik ging op z’n tors door, likte z’n navel en bekeek hoe die bewoog bij elke aanraking van mijn mond. Daarna ging ik langzaam via het strookje haar naar de bovenkant van z’n spijkerbroek. De stof sloot perfect om z’n grote lul en ronde ballen.
‘Ga door. Maak me klaar,’ zei hij.

Terwijl ik nog steeds het streepje haar likte, greep ik met mijn hand zijn kruis. Dat was heet, gloeiend heet, en bewoog alsof het een eigen leven had. Ik ritste zijn broek open en trok die naar beneden waardoor ik zijn witte onderbroek kon zien. Zijn forse pik was al zo groot dat die boven de band van zijn slip uitkwam. Een gozer in een witte onderbroek had me in m’n fantasieën altijd al opgewonden, maar dit was geiler dan ik me ooit had voorgesteld.

Ik keek op vanuit mijn nederige positie en zag dat Jan met een tevreden gezicht achterover op de bankleuning lag, z’n ogen gesloten. Toen ik het topje van zijn penis begon te likken, gleed mijn hand naar zijn zak en omcirkelde zijn ballen. Zijn hele lichaam sidderde door mijn aanraking.

Ik begon zijn spijkerbroek heel langzaam uit te trekken, terwijl ik de hele tijd de eikel bleef likken van zijn geweldige, nog door katoen bedekte pik, die bij elk speels likje van mijn tong en elke beweging van mijn hand nog iets groeide. Hij verplaatste zijn hoofd naar de armleuning en strekte zich op de bank uit, zodat zijn prachtige pik voor mij nog beter bereikbaar was. Zijn broek was ondertussen doorweekt geraakt van mijn speeksel en zijn glijvocht, en hij deed zijn billen een beetje omhoog zodat ik de broek over zijn jongensachtige, haarloze benen naar beneden kon trekken. Toen die eenmaal op zijn enkels hing, liet ik hem daar en keerde terug naar zijn onderbroek, die eruit zag of hij elk moment uit elkaar kon scheuren door wat eronder zat.

Langzaam pakte ik zijn slip en trok die over zijn opgezwollen pik tot net bij het begin, maar zijn ballen liet ik bedekt. Zijn pik was perfect gevormd en kwam te voorschijn uit een pluk bruin-rood schaamhaar. Met mijn tong beroerde ik zijn eikel terwijl ik met mijn hand begon hem serieus af te trekken. Jan kreunde vol genot. Terwijl ik onder het elastiek van zijn slip zijn ballen met mijn hand vasthield, liet ik zijn pik helemaal in mijn keel verdwijnen. Ik voelde hoe hij zich rug strekte en hoorde hem fluisteren.
‘Oh, David, dat is lekker. Ik had nooit gedacht dat dit zo lekker kon zijn... zo lekker...’

Jan stootte zijn heupen in de richting van mijn willige gezicht, hopend op meer. Hij greep me bij m’n haar en hijgde dat het zo heerlijk was, dat hij wenste dat het nooit zou stoppen.
‘Pijp me, David, laat me spuiten,’ fluisterde hij terwijl hij kronkelend op de bank bleef bewegen. Opeens voelde ik dat zijn lichaam zich spande en zijn pik in mijn mond nog iets groter werd. Jan begon van genot te schreeuwen en nog meer te spartelen.
‘Ohhh, dit is geil... dit is geil! Ik ga spuiten... ik ga spuiten...!!’
En terwijl hij dit uitbrulde spoten grote klodders sperma uit zijn pik mijn keel in, en het bleef maar doorgaan.

Het leek wel of zijn climax dagen duurde, maar uiteindelijk daalde Jan weer naar de aarde af. Hij streelde me over m’n hoofd en zei nogmaals hoe lekker het was geweest. Terwijl hij in mijn mond slapper werd, slurpte ik langzaam naar z’n eikel en liet uiteindelijk zijn pik uit de greep van mijn lippen vrij zodat die op z’n gladde, haarloze buik viel. Zijn slip, die inmiddels met zweet was doordrenkt, knelde nog steeds om zijn nu lege ballen.
‘Denk maar niet dat ik ooit iets heb gevoeld dat zo lekker is als jij,’ zei Jan terwijl hij glimlachend op mij neerkeek.
‘Ik ook niet, Jan,’ antwoordde ik. ‘Je bent een geile donder.’
Ik strekte mij naast Jan uit, zodat we allebei op onze zij op de bank lagen. Terwijl we een beetje uitrustten, voelde ik Jan’s hand naar mijn pik glijden, die alweer langzaam paraat ging staan.
‘Heb je wel eens iemand geneukt?’ vroeg Jan.
‘Nee, nooit,’ antwoordde ik.

‘Ik wil dat je me neukt. Maar je moet het heel voorzichtig doen, want ik ben nog nooit geneukt.’

Ik antwoordde dat ik Vaseline zou halen en in een mum van tijd weer terug zou zijn. Toen ik terugkwam zat Jan op handen en voeten. Hij had zijn flanellen overhemd nog steeds aan en zijn haast onzichtbare kont had hij iets omhoog gestoken. Ik kon zien dat hij zich met zijn rechterhand aftrok.

‘Schiet alsjeblieft op. Ik moet je in me voelen,’ smeekte hij.
Ik tilde de achterkant van zijn hemd op en zag dat zijn witte onderbroek nog steeds om de onderkant van zijn billen spande.Ik smeerde zijn kont ruimschoots met Vaseline in zodat die lekker glibberig werd en richtte daarna mijn ook ingesmeerde pik op z’n hol. Terwijl ik naar binnen begon te duwen, lag Jan te kreunen en tegen me aan te rijden om mijn stoten op te vangen.
‘Zo gaat het lekker, David. Ga er helemaal in. Stop die hele pik van je in m’n kont...’

Toen ik helermaal bij Jan binnengedrongen was zodat mijn schaamhaar tegen zijn billen aankwam, begon hij terug te stoten en zijn sluitspier rond mijn pik samen te trekken. Dat was een heerlijke sensatie!
‘Neuk me hard,’ schreeuwde hij. ‘Spuit me vol met je zaad.’
Ik neukte Jan liefdevol en terwijl ik naar hem keek realiseerde ik me dat nooit iets lekkerder dan dit kon zijn. Onze lichamen bewogen als één en ik merkte dat Jan het net zo geil vond als ik. Ik stond al snel op het punt in hem klaar te komen en voelde zijn kont voor de laatste keer samentrekken. Dat was net iets te veel. Terwijl ik hem vastgreep om mijn evenwicht te bewaren, spoot ik mij leeg in zijn geile kont.

Nadat ik was klaargekomen, trok ik mijn pik uit hem en viel naast hem neer. Jan stond al snel weer op en torende boven me uit, terwijl zijn apparaat al weer paraat stond, erop wachtend opnieuw geleegd te worden. Ik merkte dat Jan met z’n vinger mijn kont begon te betasten. Dat was een lekker gevoel, echt lekker en ik begon met mijn kont te wiegelen terwijl hij één, toen twee en uiteindelijk drie vingers in me stootte.
‘Ga je gang, Jan,’ kreunde ik. ‘Laat me die grote pik van je voelen.’
‘Je kont is zo lekker,’ zei Jan. ‘Ik kan niet wachten om je eens flink te pakken.’
Ik voelde het topje van zijn pik mijn kont binnendringen en ik zag sterretjes. Ik bedoel: ik voelde een beetje pijn, maar het gevoel was verder zo heerlijk, dat het me niet kon schelen wat hij uitspookte. Eindelijk voelde ik hem tot z’n ballen in me stoten en dat was fantastisch.
Hij begon me met volle kracht te neuken, mijn naam roepend en over mijn rug wrijvend terwijl hij me helemaal suf naaide.Mijn eigen pik was ondertussen ook weer stijf geworden. Jan zag het en terwijl hij doorging mijn kont om te ploegen, greep hij mijn pik met zijn nog glibberige hand vast en begon me af te trekken, wat werd verhevigd door zijn neukbewegingen. Ik had me nog nooit in m’n leven zo vervuld gevoeld.
‘David, je kont is zo heerlijk,’ zei hij. ‘Ik kan wel eeuwig doorgaan met je neukhol te neuken.’
Terwijl hij dat zei, begon hij nog harder te beuken, hij kreunde luid dat hij klaarkwam en trok nog sneller aan mijn pik. We spoten op hetzelfde ogenblik - ik in zijn hand en hij in mijn kont.

Nadat hij zich uit me had losgetrokken, lagen we naast elkaar uit te hijgen, doorweekt van ons zweet en liefdessap. Jan en ik hebben daarna nog jarenlang met elkaar geneukt. En hoewel hij ondertussen uit mijn leven is verdwenen en ikzelf al met heel wat andere mannen genot aan m’n kont heb beleefd, denk ik nog vaak aan hem terug en aan het plezier dat we samen hadden.
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klikCommentaar:
Re: Kort Verhaal - Een opwindende Zomermiddag-


Reactie van superman4 dd. 30 oktober 2006
wat een verhaal man geweldig
ik hoop dat ik ook zoiets mee
mag maken zou het super venden
gr ben :D :wink:


Reactie van pieters dd. 24 januari 2006
fantastisch verhaal, heel opwindend verteld.


Reactie van de trekker dd. 13 juli 2007
Was een goed verhaal zat zelfs met een stijf in mijn broek, had gelijk zin om mee tedoe,


Reactie van Johan dd. 17 december 2009
heb het overheerlijk gelezen, ik zat met een stijfe te lezen,
werd er erg geil van


Reactie van jimmyu dd. 15 mei 2014
Lekker zit met stijve lul


GERELATEERDMEER VAN DAVID M. BRINKSMEEST GELEZEN VAN DAVID M. BRINKS

Kort Verhaal - Een opwindende Zomermiddag

David M. Brinks, in Films & boeken op 28 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media