Back to Top
Zaterdag 04 Apr
86426 users - nu online: 994 people
86426 users - nu online: 994 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Folsom Street Fair levert recordbedrag voor goede doelen op


door Redaktie in Algemeen , 05 januari 2006

This article is also available in English


Veel buitenstaanders zien de leerscene als een hedonistische subcultuur waarin alleen lust en seks belangrijk zijn. Dat dit een eenzijdig en daardoor onjuist beeld is, bewijst het recordbedrag dat na de recent gehouden tweeëntwintigste Folsom Street Fair aan goede doelen kon worden toegekend. De Folsom Street Fair in San Francisco is het grootste leer- en fetisj-straatfeest ter wereld en wordt jaarlijks door zo’n 400.000 mensen bezocht.

Begin november maakte de organisatie Folsom Street Events bekend dat er dit jaar 285.000 dollar aan goede doelen kan worden uitgekeerd, acht procent meer dan vorig jaar. De voorzitter van de organisatie, Andy Cooper, toonde zich buitengewoon verheugd over deze opbrengst: “Dit is de grootste schenking sinds 2001. Ondanks een economische depressie tijdens de afgelopen vier jaar, hebben we ons streefbedrag van één miljoen dollar in vier jaar overschreden en dat is reden voor feest.”

Het belang van de donaties onderstreepte hij met de woorden: “In een zwakke economie waarbij meer goede doelen jacht maken op minder dollars, helpt de Folsom Street Fair bij het in stand houden van voorzieningen die ons gemeenschap sterker maken.”
De begunstigden waren uitgelaten over het succes. John Lipp van PAWS (Pets Are Wonderful Support) zei in zijn dankbetuiging: “PAWS voelt zich vereerd dat we een begunstigde zijn van Folsom Street Events’ jaarlijkse donatieprogramma. Wij delen Folsom’s toewijding aan een bruisende gemeenschap, hun engagement met vrijwilligersorganisaties, en hun huldiging van alles wat San Francisco zo’n geweldige stad om in te wonen maakt.De gift van dit jaar zal grote invloed hebben op de mensen en hun huisdieren die van onze verschillende programma’s gebruik maken.” PAWS geeft mensen met aids en andere ernstige ziektes ondersteuning, zodat ze niet door buiten hun schuld liggende omstandigheden afstand hoeven te doen van de liefde en het gezelschap van hun huisdieren.

Nieuw dit jaar was een programma dat erkenning bood voor de geweldige inspanningen van de vrijwilligers in het bestuur en de buitengewone leden. Zij kregen een bedrag van respectievelijk 250 en 150 dollar toegewezen, dat ze voor een door henzelf uitgekozen liefdadig doel konden bestemmen. Hierdoor werd het bedrag dat naar de homogemeenschap terugvloeide nog vergroot.

De Folsom Street Fair 2006 zal op zondag 24 september plaatsvinden.

GERELATEERDMEER VAN REDAKTIEMEEST GELEZEN VAN REDAKTIE

Folsom Street Fair levert recordbedrag voor goede doelen op

Redaktie, in Algemeen op 09 januari 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media