Back to Top
Zaterdag 06 juni
86442 users - nu online: 1014 people
86442 users - nu online: 1014 people login
VAN ONZE EDITORS
Share:Printervriendelijke Pagina  
Lichtende feesten in donkere dagen


door Bureau Redactie in Scene , 22 december 2005

This article is also available in English


Na vijf jaar, waarmee het een van Amsterdam’s langst lopende party’s is, heeft Tea Dance van promotor Casey, een nieuwe naam gekregen en een nieuw onderdak gevonden. De eerste zondag van de maand betekent nu: Sunday Rain! De volgende Sunday Rain vindt plaats op 4 december 2005. Club Rain, Rembrandtplein 44, Amsterdam. De Sunday Rain Tea Dance is een Tea Dance die in het seizoen van november tot april wordt gehouden van 20.00 tot 02.00 uur met de DJ’s Dekky en Deneuve.

Behalve met Sunday Rain is Casey in de aanloop naar de komende feestdagen ook druk bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwe evenement JUICE, dat groot zal uitpakken met een Christmas Ball op vrijdag 23 december 2005.Nadat hij Joystick in Amsterdam had geïntroduceerd en tot Gay Pride 2005 met veel succes een groot aantal feesten onder deze naam had gecreëerd besloot Casey, samen met zijn creatieve team en DJ’s, Joystick de rug toe te keren naar aanleiding van een geschil over de rechten op de naam Joystick.

Casey, gesecondeerd door z’n JUICE-ploeg en de DJ’s Tommy Marcus en Steven Redant, verklaart dat hij vast van plan is door te gaan met het naar Amsterdam brengen van kwaliteitsmuziek en top producties.JUICE Christmas Ball vindt plaats op vrijdag 23 december 2005 met DJ’s Steven Redant en Tommy Marcus, “visuals” verzorgd door Erwin Olaf en een performance door Freemasons Ft. Amanda Wilson, “Love on My Mind.”

http://www.juice-amsterdam.com

http://www teadance-amsteram.nl
2x per maand het laatste van onze redacteuren en nieuws updates in je inbox

Uitschrijven kan met 1 klik

GERELATEERDMEER VAN BUREAU REDACTIEMEEST GELEZEN VAN BUREAU REDACTIE

Lichtende feesten in donkere dagen

Bureau Redactie, in Scene op 24 december 2020
Reageren? Jouw reactie:

Je naam:
Email (wordt niet getoond):
min. 15 karakters, geen links of html svp
TOP STORIES

MEEST GELEZEN (6 mnd)IN SCENEIN NUMMER 172


bottom image
Entire © & ® 1995/2020 Gay International Press & Stichting G Media, Amsterdam. All rights reserved.
Gay News ® is een geregistreerde merknaam. © artikelen Gay News; duplicatie niet toegestaan. Opname uitsluitend na schriftelijke toestemming van uitgever, met verplichte bronvermelding gaynews.nl. Door derden overgenomen artikelen worden in rekening gebracht, en zo nodig geincasseerd. Gay News ISSN: 2214-7640, ISBN 8717953072009. Gay News op Wikipedia.
Volg Gay News:
Twitter Issuu
RSS RSS Editors
zelfstandige Escortboys

CMI
Neem contact op
Abonneren
Adverteren


© 1995/2020 Gay News ®, GIP/ St. G Media